Acupuncturist Culemborg – Ibolya van Pinxteren

Na een paramedische opleiding gevolgd te hebben en een groot aantal jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt ben ik me enige jaren geleden gaan verdiepen in de Traditionele Chinese geneeswijzen, waar acupunctuur een onderdeel van is. Na eerst wat rondgeneusd te hebben op het gebied van acupressuur ben ik de opleiding acupunctuur gaan volgen aan de TCMA, Traditionele Chinese Medicine Academie in Amsterdam. Dit is een 3 jarige hbo opleiding Chinese Acupunctuur. De Oosterse geneeswijze is veelomvattend, zoals acupunctuur, kruiden, massages en voeding maken er deel van uit. Daarnaast sluit het naadloos aan op de westerse geneeskunde.

Na deze studie met veel plezier goed afgerond te hebben ben ik mijn eigen praktijk begonnen en doorgegaan met de opleiding voor de eenjarige Master Acupunctuur.

Ik werk nu uitsluitend als acupuncturist met mijn kennis uit de reguliere geneeskunde altijd op de achtergrond. Voor mij een fijne combinatie omdat ik vind dat deze twee geneeswijzen elkaar goed aanvullen.

Bij de behandeling en begeleiding van je klachten heb ik als doelstelling dat je klachten verdwenen dan wel verminderd zijn. En dat je jezelf beter bent gaan voelen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn mijn uitgangspunten. Op de opleiding Master Acupunctuur heb ik verdieping aangebracht op het gebied van complexere vraagstukken binnen acupunctuur. Omdat ik graag op de hoogte wil gehouden worden wat er speelt binnen acupunctuur volg ik met veel plezier regelmatig cursussen, bijscholingen en ben ik op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelmogelijkheden.

Vul mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder als acupuncturist in Culemborg.